Over Ster Belastingadvies

Ster Belastingadvies

Ster Belastingadvies is in 2016 opgericht door Ron van der Spek. Het kantoor voorziet in een behoefte om een deskundig én betaalbaar advies te geven aan ondernemingen en particulieren in de regio West-Brabant en Zeeland. Uitgangspunten zijn onafhankelijkheid, deskundigheid, flexibel en betaalbaar. Gewerkt wordt in een klein team waarbij ook studenten fiscale economie, fiscaal recht en accountancy onder begeleiding meewerken.

Ster Belastingadvies beschikt over een uitgebreid fiscaal netwerk dat kan worden ingeschakeld wanneer wij een specialisme niet in huis hebben. Ook voor fiscale zaken in België werken wij met vaste fiscalisten aldaar. Daarbij staat het belang van onze cliënt en de hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening voorop.

Als ondernemer weten wij wat het is om mee te denken met u als ondernemer of vermogende particulier. Ook wanneer uw administratieve zaken door een ander administratie of accountantskantoor worden gedaan, zijn wij bereid mee te denken. Een frisse en deskundige blik leidt vaak tot nieuwe inzichten. Dat geldt zeker voor het fiscale werkgebied.

Schermafbeelding 2017-12-30 om 11.47.01

+31 (0)6 15092622

info@sterbelastingadvies.nl

mr. Ron van der Spek

Directeur, belastingadviseur

Ron van der Spek heeft na zijn studie aan de Hogere Economische School in Rotterdam en de Federatie Belasting Academy in Den-Haag zijn academische titel van meester in het fiscale recht  behaald aan Universiteit van Tilburg. Gedurende meer dan 30 jaar is Ron werkzaam geweest bij Deloitte Belastingadviseurs B.V. Hij heeft uitgebreide ervaring opgedaan en expertise ontwikkeld op een breed scala van het fiscale vakgebied. In 2016 heeft hij besloten om zich als zelfstandig en onafhankelijk belastingadviseur te vestigen in Bergen op Zoom / Halsteren. Hij begeleidt en adviseert familiebedrijven, diverse ondernemingen in het midden en kleinbedrijf, medici en andere vrije beroepen alsmede vermogende particulieren. Ron is directeur en eigenaar van het kantoor.

In zijn vrije tijd houdt Ron ervan om avontuurlijke reizen te maken. Zijn hobby is voetbal en verder is hij actief met fitness, hardlopen (survival-runs) en skiën. Ron is maatschappelijk betrokken bij de voetbalvereniging RKSV Halsteren en de Lions Club Bergen op Zoom Scaldis. Bij deze serviceclub heeft hij meerdere bestuursfuncties bekleed.  

Elly van der Spek-Kamp

Elly maakt vanaf de aanvang van de onderneming deel uit van Ster Belastingadvies. Van huis uit zit het ondernemen haar in het bloed waarbij zij jarenlang in het familiebedrijf van haar ouders in Breda heeft meegewerkt. Zij heeft een breed takenpakket; het voeren van administraties, facturatie, secretariaatswerkzaamheden, postzaken, kantoormanagement alsmede de coördinatie van de interne en externe aangelegenheden.