Belastingaangiften

belastingdienst-advies

Ster Belastingadvies verzorgt al uw aangiften met professionele software van één van Nederlands grootste leveranciers van aangifte software. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van een beveiligde online verbinding met de Belastingdienst om uw gegevens op te halen en in te lezen.

De aangifte software maakt het mogelijk slimme koppelingen te maken en via de cloud-technologie kunnen wij overal online werken. Tevens hebben wij de mogelijkheid om de aangiften te koppelen aan de uitgebreide digitale fiscale kennisbank waarin de meeste vooraanstaande fiscale publicaties en alle relevante jurisprudentie zijn opgenomen. Alle nieuwe en aangekondigde (fiscale) wetgeving wordt in de kennisbank weergegeven waardoor wij in staat zijn eenvoudig en pro-aktief te adviseren.

Door de koppelingen kunnen wij vanuit de aangifte vennootschapsbelasting uw jaarcijfers deponeren bij de Kamer van Koophandel. Verder zorgen wij ervoor dat er via de uitstelregeling onder ons beconnummer uitstel wordt verleend voor het indienen van de aangiften.

Van alle aangiften ontvangt u een fiscaal rapport waarin een duidelijke fiscale positie is opgenomen. Verder geeft het fiscaal rapport inzicht in de te betalen of terug te ontvangen belasting. De aangiften worden alleen ingediend na uw uitdrukkelijke akkoordverklaring.

De volgende belastingaangiften kunnen wij voor u verzorgen:

  1. Vennootschapsbelasting
  2. Inkomstenbelasting
  3. Omzetbelasting
  4. Schenkbelasting
  5. Erfbelasting

Voor de aangiften loonbelasting werken wij samen met een hierin gespecialiseerde afdeling van een regionaal kantoor.